Ramírez ja participa en les reunions de l’Alcoyano

A més de parlar amb accionistes, també ha tingut contacte amb el president ToniJusticia

Ramírez ya participa en las reuniones del Alcoyano
Camp del Collao

La nova etapa comença a prendre forma en l’Alcoyano. Durant tota la setmana han seguit les reunions a diferents nivells amb la particularitat que Juan Carlos Ramírez, l’empresari alacantí que arriba al club com a nou inversor, s’ha deixat veure un parell de vegades a la ciutat.
A més de parlar amb accionistes, també ha tingut contacte amb el president Toni Justicia. Entre les qüestions abordades, l’exconseller d’Elx i d’Hèrcules ha posat a la disposició del club el seu departament jurídic, una de les llacunes més preocupants de l’Alcoyano en els últims temps.
Un dels pròxims moviments serà la reunió del Consell d’Administració de la SAD per a convocar una Junta d’Accionistes i així donar validesa als últims passos donats en l’entitat i posar en marxa una futura ampliació de capital.
Aquest moviment no implicaria la cessió de títols per part de l’accionariat alcoià. La mà de Ramírez ha començat a notar-se en alguns moviments econòmics que eren urgents portar avant.
Fonts pròximes a la SAD han destacat les seues ganes “per sumar” i que l’Alcoyano isca del “forat” al qual semblava abocat per la seua caòtica situació econòmica.

Send this to a friend