Ramón Pérez, l’alternativa popular que vol canviar Benilloba

Presenten una llista i un projecte totalment renovat

L'alternativa popular que vol canviar
Ramón Pérez és el cap de llista pel PP a Benilloba. MAURO CENTENO

El PP presenta a Benilloba una llista totalment renovada que encapçala Ramón Pérez Doménech, una persona convençuda que el poble necessita un canvi i planteja per a això un projecte de “municipi que cal construir”. I és que per a ell, els successius governs que han hagut fins hui “han oferit accions puntuals per a quatre anys i que finalment, en la majoria de casos, no s’arriben a realitzar”, lamenta.

En aquest sentit, consideren que el “camí a seguir és” plantejar-se “el model de municipi que volem i al qual realment podem optar”. I afig: “Totes les accions que fem han d’estar encaminades a aconseguir aqueix objectiu en el mitjà i llarg termini. Si no tenim clar on volem arribar, caurem en la rutina de la gestió del dia a dia, però res més”.

Per a conéixer el programa complet, els interessats poden contactar amb el candidat a través del compte d’Instagram @ppbenilloba, però per destacar algunes de les propostes, una qüestió fonamental seria dotar al poble de connexió directa amb l’autovia, ja que d’una altra forma “serà impossible que s’instal·le cap empresa”, assenyalen.

Ramón Pérez creu que és possible comptar amb “un altre model econòmic que oferisca ocupació i prosperitat” i d’aquesta manera lluitar contra la despoblació. L’objectiu és posicionar a Benilloba com a “cap de comarca”, oferint serveis als 13 pobles que ja tenen com a referència al col·legi i el centre de salut de què disposa el municipi del Comtat.

Send this to a friend