Raúl Alcaina és una mina

El gol del valencià permet al Deportivo guanyar en Los Pajaritos i acabar la jornada al capdavant de la classificació

Los jugadores del Alcoyano celebrando junto a seguidores blanquiazules desplazados a Los Pajaritos. CD Alcoyano

Definitivament Raúl Alcaina és una mina per a l’Alcoyano. El de Museros va ser fitxat com una inversió de futur i està sent un futbolista rendible per al Deportio  des del primer partit. Va marcar en Las Gaunas el gol que li va permetre als de Vicente Parras guanyar en la jornada inaugural i l’ha tornat a fer aquesta nit, ara en Los Pajaritos, una diana que situa als blanc-i-blaus en el més alt de la classificació compartint el lideratge al costat d’Osasuna B, Murcia i Barça Atlètic, els quatre amb 7 punts de 9 possibles.

La victòria d’aquesta nit a casa del Numància (0-1) ha sigut el triomf de la paciència, de saber esperar i no desaprofitar l’ocasió per a emportar-se els tres punts. L’Alcoià no ha sigut ni millor ni pitjor que el seu rival, simplement la que va tindre va ser per a dins i ací va estar la diferència principal per a emportar-se el partit, en un partit que va poder decantar-se cap a qualsevol costat o acabar amb empat. El factor diferencial va ser que Raúl *Alcaina no va perdonar i va anotar en el 67 l’únic gol de la trobada.

D’eixida, Vicente Parras ha presentat la novetat de Soler en banda dreta pel lesionat *Imanol mentre que Juanan s’ha situat en el doble pivote al costat de Fran Miranda i d’enganxament ha actuat Agüero amb Raúl Alcaina movent-se per tot el flanc d’atac.
L’Alcoyano ha començat bé, pressionant en bloc l’eixida de la pilota del Numància, que coneixedor de les intencions dels de Vicente Parras han buscat pilotes llargues per a alimentar els dos depredadors de l’àrea com són Rubén Mesa i Mario Barco, ben vigilats en tot moment per Raúl González i Álvaro Vega.

Fins a tres vegades ha anat el Deportivo a traure de cantonada en el primer quart de partit. En el primer llançament a punt ha estat Raúl González de sorprendre la saga numantina, però la rematada de cap del capità ha eixit per damunt del travesser. Quatre minuts després, en el huit, de nou Raúl González ha tornat a cabotejar a l’eixida d’un servei de cantonada encara que aquesta vegada una mica més forçat i la pilota ni tan sols ha vist porteria.

Després en el 14 l’ocasió ha sigut per a Raúl Alcaina, també de cap, obligant al meta Isma Gil a desviar a córner. Estaven sent minuts en els quals l’Alcoyano donava la sensació de tindre les idees més clares però el Numància no cedia  i a força de ficar pilotes en l’àrea rival va anar fent-se amb el partit i va acabar millor que els blanc-i-blaus en la primera meitat. En els últims cinc minuts, Mario Barco va disparar un parell de vegades a la porteria de Miguel Bañuz però sense fer cap mal.

S’esperava a un Numància que ajudat a pujar per aqueix final del primer temps es llançara en tromba sobre l’àrea blanc-i-blava. Res d’això va succeir, el Deportivo va tirar d’ofici però sobretot de paciència esperant el seu moment. Vicente Parras va començar a moure la banqueta a la recerca de moure l’arbre a l’espera que caiguera la pilota que li permetera emmudir Los Pajaritos.

Aqust moment va arribar en el minut 67, Raúl va prolongar sobre Agüero que va buscar l’acció individual en la frontal de l’àrea, es va anar de Fer Román però no de Gorka Pérez, la pilota va eixir rebotada i va caure als peus de Raúl Alcaina, que sense ningú que li vigilara només va haver d’espentar la pilota al fons de la porteria de Isma Gil. Quedaven més de vint minuts i el descompte, un món per a qualsevol equip, però ni així el Numància va tindre els recursos per a sorprendre un Deportivo que va solucionar amb ordre el glop dels sis minuts que va afegir el col·legiat.

Ara espera diumenge que ve el Sabadell en el Collao, també a les 19,30 hores, partit en el qual l’Esportiu tractarà de defensar el liderat conquistat tan brillantment aquesta nit en Los Pajaritos

Fitxa tècnica

Numancia: Isma Gil, Valín (69′ Bonaldo), Fer Román, Gorka Pérez, Dani Sánchez (85′ Jaume Pol), Carrillo, Cotán (69′ San Emeterio), Jordi Tur (75′ Moha), David González, Rubén Mesa (75′ Mahicas) i Mario Barco.
Alcoyano: Miguel Bañuz, Lillo, Raúl González, Álvaro Vega, Pablo Carbonell 60′ Primi), Soler (60′ Rubio), Fran Miranda, Juanan, Fran Varela, Agüero (70′ Rubio) i Raúl Alcaina (79′ Moyita).
Àrbitre: Palència Caballero (Basc). Va amonestar als locals Dani Sánchez, Mario Barco, Valín i Gorka Pérez i als visitants Primi, Raúl González i Álvaro Vega.