Raül Sanchis guanyador del Premi Valeri Serra i Boldú

Aquests premis tenen com a objectiu recuperar el patrimoni cultural

Premio
El lliurament del premi va tindre lloc recentment en un acte celebrat en un espai a l’aire lliure

Raül Sanchis Francés de Banyeres ha sigut el guanyador de la categoria absoluta de la 35 edició de els ’Premis Valeri Serra i Boldú de Cultura Popular’ de Bellpuig, municipi situat a la comarca de l’Urgell, a la província de Lleida.

El treball realitzat per Sanchis rep el nom ‘Els altres en l’imaginari coreofestiu valencià’, i en ell s’aborden les danses festives valencianes entre els segles XIII i XVII. El lliurament del premi va tindre lloc recentment en un acte celebrat en un espai a l’aire lliure, en concret en la plaça del Dipòsit d’aquella població lleidatana, un acte que en principi estava previst que esdevinguera el 4 d’abril però que va haver de ser posposat a causa de la pandèmia de la Covid-19. Raúl va rebre el premi de l’alcalde de Bellpuig en un acte en el qual també va ser present el president del consell comarcal de l’Urgell.

Els ‘Premis Valeri Serra i Boldú de Cultura Popular’ tenen com a objectiu recuperar i divulgar el patrimoni cultural en el qual s’emmarca el conjunt de tradicions musicals, artístiques i culturals de l’àmbit dels territoris de parla catalana.

Send this to a friend