Reconeixement a Sant Vicent i Andreu Sempere

En la Trobada d'Escoles de la UNESCO, celebrada a Zumaia

Reconeixement a Sant Vicent i Andreu Sempere
Presentació dels projectes dels dos centres educatius alcoians.

Entre el 4 i el 7 de juliol va tindre lloc, després de dos anys sense celebrar-se, la XXXIII Trobada Estatal de la Xarxa d’Escoles Associades UNESCO, a la qual van acudir el CEIP Sant Vicent i l’IES Andreu Sempere. 

Tots dos centres educatius van obtindre un reconeixement pels projectes ‘Gaudim del nostre entorn’ i ‘Aula Dinàmica d’Aprenentatge’ (ADA), respectivament.

El principal objectiu d’aquest congrés, celebrat a Zumaia (Guipúscoa), ha sigut promoure espais i metodologies que faciliten avançar en l’educació per a l’Agenda 2030, i també, facilitar i potenciar bones pràctiques educatives, projectes i materials didàctics sobre aquesta agenda.

En el cas del projecte de Sant Vicent, ha sigut treballat durant tot el curs per part del professorat i alumnat, mitjançant el qual s’han estudiat diferents paratges naturals d’Alcoi. I per part de l’Andreu Sempere, ADA es va posar en marxa en el curs 2017-2018, i consisteix en un projecte d’innovació educativa reconegut per la Conselleria d’Educació, en el qual s’agrupa els continguts curriculars en dos àmbits: àmbit cientifictecnològic i l’àmbit sociolingüístic. 

D’altra banda, la comissió d’avaluació de les comunicacions de la Trobada, també va reconéixer el projecte educatiu ‘Músiques de l’Holocaust’ de l’Andreu Sempere. 

Send this to a friend