Reconeixement al tèxtil en els I Premis Ateval

La iniciativa sorgeix per a celebrar el 45 aniversari de la patronal valenciana

Pepe Serna, nuevo presidente del Consejo Intertextil Español
Imatge d’arxiu de Pepe Serna.

Amb motiu del 45 de la fundació de la patronal valenciana, l’Associació d’Empresaris del Sector Tèxtil de la Comunitat Valenciana (ATEVAL) ha convocat la primera edició dels seus premis amb l’objectiu de reconéixer la contribució de les seues empreses associades al desenvolupament i progrés de la indústria tèxtil durant tots aquests anys.

Es contemplen dues categories dins d’aquests guardons: Internacionalització i Responsabilitat Social Corporativa (RSC), però també, i fora de les modalitats oficials, ATEVAL entregarà un tercer guardó per a reconéixer la trajectòria rellevant d’un empresari/ària del sector tèxtil.

El jurat dels premis estarà compost per membres d’ATEVAL i personalitats distingides de l’economia i sectors productius de la Comunitat Valenciana.

El termini perquè les empreses associades a la patronal valenciana participen en aquests guardons presentant les seues candidatures estarà obert fins al pròxim 30 de maig.

Tota la informació sobre el procés es troba en la web de la patronal valenciana: www.ateval.com i https://ateval.com/premios-ateval/#*form-participa.

Des d’ATEVAL s’apunta que, el premi consistirà en un diploma acreditatiu i un guardó dissenyat per Cesc Biosca.

L’acte de lliurament dels Premis tindrà lloc el pròxim 8 de juny, després de la celebració de l’Assemblea General anual d’ATEVAL, en la seua seu.

ATEVAL va ser fundada el 6 de maig de 1977, sent la primera Associació d’Espanya que es va registrar en l’Oficina de Depòsit d’Estatuts del Ministeri de Treball. En aquest 45 aniversari, el seu president, Pepe Serna, es mostra agraït “per tots els associats que formen part de la nostra entitat, i que durant tot aquest temps han estat donant suport a la nostra labor de lobby en defensa del sector i recolzant els serveis associatius en els quals participem”.

Send this to a friend