Reconeixement als esportistes amb podi nacional

Recuperat l'acte d'homenatge que no es va celebrar en 2020 per la pandèmia

Reconeixement als esportistes amb podi nacional
Després de l’acte de lliurament dels diplomes els esportistes van posar en grup.

El Centre d’Esports va recuperar el costum d’homenatjar final de temporada als esportistes que han destacat en l’últim curs i van obtindre un podi en proves nacionals, amb la celebració d’un acte institucional que se celebrava en el saló de plens de l’Ajuntament però que a causa de la situació de pandèmia es va traslladar en aquesta ocasió a la Sala Àgora.

ACTE INSTITUCIONAL
Va ser un acte senzill, en el qual a més de participar l’alcalde Toni Francés i el regidor d’esports Alberto Belda, va assistir la resta de la corporació municipal, a més dels esportistes homenatjats i els seus familiars.

Va ser Alberto Belda l’encarregat de donar la benvinguda mentre que Toni Francés es va encarregar de  clausurar-lo i agrair l’esforç tant d’esportistes com de familiars. Pel fet que l’any passat no es va celebrar el reconeixement, es va aprofitar aquesta edició per a homenatjar els esportistes que van obtindre podi en una competició nacional en les dues últimes anualitats, la 2019/20 i 2020/21.

37 ESPORTISTES
En total es van reconéixer 37 esportistes (20 homes i 17 dones), que van ser anomenats un a un i a cadascun d’ells se’ls va entregar un diploma com a record de l’èxit aconseguit.

Corresponent a la temporada 2019/20, van rebre el seu reconeixement: Marta Legidos (bàsquet), Carlos Galera (BMX), Andrés Blanquer (bomber), Víctor Tudela (escacs), Ana Silvestre Blanca Agut, Daniela Picó, Elba Navarro, Paula Hinojar, i Paula Torregrosa (gimnàstica rítmica), Ángel Díaz i Jorge Criado (inèrcia), Carlos Silvestre (judo) i Daniel Chisbert (judo), Alba Copel (karate), Alejandro Lara, Carla Cortes, Daniel Ruiz, Diego Fernández, Francisco Alijo, Juan Miguel Segorbe, Lliris Santoyo i Raúl Ruiz (taekwondo tradicional) i Àngels Alcaraz i Manuel Candela (tir amb arc).

Pel que respecta a l’última temporada, la 2020/21, van ser homenatjats: Carlos Galera (BMX), Antonio Candela i Quique Santonja (descens mountain-bike), Jacobo Santana (enduro mountain-bike9, Ángel Mengula, Elena Llácer, Laura Mengual, Lucía Casabuena i Néstor Abad (gimnàstica artística), Daniela Picó, María García i Rocío García (gimnàstica rítmica), Joan Montes i Juan Antonio Montes (orientació), Àngels Alcaraz i Manuel Candela (tir amb arc).

Send this to a friend