Rècord de participació en ideaT kids del Campus d’Alcoi de la UPV

Un total de 550 estudiants de 8 centres d'Alcoi, Cocentaina i L'Olleria

Rècord de participació en ideaT kids del Campus d'Alcoi de la UPV
Les Esclaves ha sigut un dels centres participants.

Alumnes de 5é i 6é de primària de 8 centres educatius han participat en l’IV ideaT kids UPV Campus d’Alcoi. El certamen en línia ha sigut organitzat per IDEES UPV i el campus amb la finalitat de promocionar entre els més xicotets el Grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE). El concurs té com a objectiu incentivar entre els alumnes de primària el desenvolupament de competències, habilitats, capacitats i aptituds en matèria d’emprenedoria alineats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible  (ODS) que planteja l’Agenda 2030.

Han participat 550 estudiants de centres educatius de L’Olleria, Cocentaina i Alcoi amb 26 projectes. Aquests són Col·legi Fundació Educativa ACI – Col·legi Esclaves SCJ, Col·legi Isabel La Catòlica de L’Olleria, Col·legi José Arnauda, Col·legi La Salle, Col·legi Manuel Sanchís Guarner de L’Olleria, Col·legi Salesians Sant Vicent Ferrer, Col·legi Sant Joan Bosco de Cocentaina i Col·legi Sant Roc d’Alcoi. Aquesta xifra suposa un rècord, segons s’apunta des del propi Campus.

L’acte ha comptat amb la presència de José Millet, vicerector d’Ocupació i Emprenedoria de la UPV; Pau Bernabeu, director del Campus d’Alcoi de la UPV; David Cuesta, subdirector d’Emprenedoria, Ocupació i Relacions Internacionals; i Emilio Golf, director acadèmic del Grau en ADE. Ana García Bernabeu, professora de el  Departament d’Economia i Ciències Socials, ha presentat l’esdeveniment.

El comité de selecció dels premis ha estat format també per Emilio Golf, Ana García Bernabeu, David Cuesta, María Márquez com a Cap de Secció d’IDEES UPV i 2 membres en representació de tots els col·legis triats per sorteig.

Sonia Pérez de Villar és emprenedora d’IDEES UPV i actualment és CEO de Projecte A. Els 5 equips premiats rebran un taller formatiu a càrrec de Sonia Pérez sobre videojocs o disseny 3D.

Projectes premiats:
En aquesta quarta edició del concurs s’han entregat 5 premis:
‘Pets Café’ de la classe 5é B del Col·legi José Arnauda d’Alcoi
Boscovid’ de la classe 6é A del CEIP Sant Joan Bosco de Cocentaina
‘NET Dron’ de la classe 6é A del Col·legi Sant Roc d’Alcoi
‘Smartshoes’ de la classe 6é B del Col·legi La Salle d’Alcoi
‘El Setrill’ de la classe 5é A del CEIP Manuel Sanchis Guarner de L’Olleria

Send this to a friend