Recta final en les obres del nou poliesportiu de Muro

Aquesta construcció tindrà un cost aproximat de 375.000 euros

Recta final en les obres del nou poliesportiu de Muro
Les obres es van iniciar l’estiu passat | Ajuntament de Muro

Les obres del Poliesportiu Municipal de Muro encaren la seua recta final, i des de l’ajuntament apunten que en unes quantes setmanes es podran donar per concloses. Aquesta construcció -sufragada per la Diputació d’Alacant i l’Ajuntament de Muro i que tindrà un cost aproximat de 375.000 euros- consta de tres parts molt diferenciades, com són el cobriment del Trinquet Municipal, la protecció parcial i semicobriment del Pavelló d’Hoquei i la realització d’una sala per a albergar uns futurs vestuaris, i que serà el punt de partida per a unes pròximes oficines i/o sales multiús.

“Al cap d’un any difícil a tots els nivells, ens congratulem de veure com les obres del poliesportiu van agafant forma i estan a punt de finalitzar. Unes instal·lacions merescudes per les nostres esportistes i que esperem que més prompte que tard puguen gaudir i estrenar”, ha comentat el regidor d’Esports Kike Pascual.

Des de l’Ajuntament de Muro animen a tots els esportistes del municipi a “mantenir esperançats en una ràpida volta als entrenaments i a les competicions” malgrat la crisi sanitària.

Send this to a friend