Relleu en la regidoria de Seguretat Ciutadana a Cocentaina

Antonio Hernández li passarà el testimoni a la regidora i companya de govern Eugenia Miguel

Relleu en la regidoria de Seguretat Ciutadana a Cocentaina
Eugenia Miguel i Antonio Hernández

El que fins ara era regidor de Seguretat Ciutadana a Cocentaina, Antonio Hernández, li passarà el testimoni a la regidora i companya de govern Eugenia Miguel, qui compaginarà la gestió d’aquesta àrea amb la de Fira, Urbanisme i Medi Ambient, que ja exercia anteriorment.

Hernández al·ludeix a raons laborals a l’hora de justificar la seua decisió: “en unes circumstàncies tan especials com aquesta pandèmia la regidoria necessita més temps de dedicació i d’una coordinació diària amb la policia local, cosa que pel meu horari de treball fora de l’ajuntament no puc permetre’m. Han sigut dos anys de treball intens amb la policia i que ara continuaran amb la gestió de la resta de les meues àrees, focalitzant tot el meu esforç en la negociació de la nova relació de llocs de treball de l’ajuntament”. Antonio Hernández seguirà al càrrec de les regidories de Cementeri, Pedanies, Personal i Ocupació.

Per part seua, la regidora encara aquesta responsabilitat amb molta il·lusió: “posaré tot el meu esforç perquè la gestió de la seguretat del nostre poble siga la millor possible amb els recursos humans i econòmics de què disposem”.

Send this to a friend