Remontada amarga para el Deportivo en Tarragona

El Nàstic aconsegueix remuntar en els últims vint minuts el gol de Mourad en la primera part

Una jugada del partit disputat en el Nou Estadi. Foto: Nàstic

Com si d’una maledicció es tractara, el Deportivo s’ha quedat un altre any més sense guanyar en el Nou Estadi de Tarragona i ja són 27 consecutius. Els de Vicente Parras no sols han caigut 2-1 davant el Nàstic, també cedeixen la imbatibilidad amb la qual van tancar el primer mes de competició. Una remuntada amarga ha deixat als blanc-i-blaus amb la mel en els llavis i sense puntuar per primera vegada en cinc jornades. Dos gols en els últims vint minuts del Nàstic ha permés donar-li la volta al marcador després que l’Alcoyano s’anara al descans amb avantatge després del gol de Mourad.

La primera part ha sigut de contrastos, amb un Nàstic bolcat d’eixida sobre la porteria de José Juan, que en els primers cinc minuts ha tret fins a quatre serveis de cantonada. Semblava que al Deportivo li queia el món damunt veient com els locals no deixava ni respirar als blanc-i-blaus que no encertava a llevar-se la pressió de damunt.
Després d’una ocasió del central Aythami i una altra més clara a rematada de Robert Simón, el Alcoyano ha començat a manar en el partit i aqueixa millora li ha permés anar-se al descans amb avantatge en el marcador. Un contraatac molt ben portat per Mourad, l’ha culminat l’hispà-marroquí amb el 0-1 en el minut 42. Tres després, en el 42, Dani Vega ha pogut fer el 0-2 en ple desconcert local, però el meta Manu García ha fet la millor parada del partit i ha enviat la pilota a córner.

La segona part ha sigut més tàctica i l’Alcoyano ha tractat de controlar la situació amb el marcador a favor. No obstant això, en el 72 Robert Simón ha fet la igualada en una acció desafortunada de la saga blanc-i-blava i quan semblava que el partit anava a acabar amb empat, un centre de Pedro Martín des de la dreta, la pilota s’enverina, José Juan que rebutja malament i el deixa en safata perquè Edgar Hernández fera el definitiu 2-1 a set per al final.

Fitxa tècnica:

Nàstic: Manu García, Bonilla (54′ Jannick), Pol, Ribelles (71′ Nil), Fede Carbia (54′ Pedro Martín), Del Campo, Quintanilla, Aythami, Edgar Hernández (89′ Pablo Fernández), Robert i Joan Oriol

Alcoyano: José Juan, Lillo, Carlos Blanco, Primi (73′ Raúl González), Ángel López, Dani Vega (65′ Javi García), Fran Miranda, Imanol (81′ Juli), Andy Escudero (73′ Toni Abad), Ángel Sánchez (65′ Juanan) i Mourad

Àrbitre: Monter Solans (Aragonés). Va amonestar al local Quintanilla i als visitants Lillo, Fran Miranda, Ángel López i Raúl González

Els gols:
0-1 (min. 42) Mourad. 1-1 (min. 72) Robert Simón. 2-1 (min. 83) Edgar Hernández.