Reobri la Llotja de Sant Jordi amb l’exposició ‘Temps d’Art’

Obra plàstica conjunta de Pep Cantó, Jaume Cremades i Andreu Alcaraz

Reobri la Llotja
Les instal·lacions han tornat a obrir després de les obres de manteniment. XAVI TEROL

Després de les reparacions a les quals ha sigut sotmesa, la Llotja de Sant Jordi ha reobert les seues instal·lacions amb l’exposició ‘Temps d’Art’, obra plàstica conjunta de Pep Cantó, Jaume Cremades i Andreu Alcaraz. Es podrà visitar els mesos de juliol, agost i setembre de dimarts a dissabte en horari de 11’30 a 13’30 hores i de 17’30 a 20’30 hores, mentre que els diumenges es podrà visitar de 11’30 a 13’30 hores.

Les obres de Pep Cantó s’articulen sobre el conjunt ‘Pintures de l’ànima, pintures de vida’, que com l’autor indica, “és un plantejament ambiciós, amb la idea de fer un recorregut per la història de l’art, amb quadres que fan referència a les diferents tendències pictòriques que sempre han marcat la meua educació.

‘Étymon’ dóna nom a l’exposició de Jaume Cremades, amb la qual pretén plasmar “una bellesa estranya, que viu en simbiosi amb el desordre”, en paraules també del propi artista. Andreu Alcaraz ens presenta per la seua part ‘Memorial’, un viatge al passat i un exercici de recuperació de records.

Send this to a friend