Reobrin al públic la zona del Molí l’Ombria

La seua obertura s'estendrà fins al dia 1 de novembre

Reobrin al públic la zona del Molí l’Ombria
Imatge de la zona del Molí l’Ombria de Banyeres.

L’Ajuntament de Banyeres de Mariola ha informat que ja s’ha obert al públic la zona recreativa i d’acampada del Molí l’Ombria. La seua obertura s’estendrà fins al dia 1 de novembre però estarà subjecta als canvis que puguen derivar-se de les limitacions que puguen imposar-se a causa de la Covid-19.

Informa també que l’aforament de l’àrea recreativa estarà limitat a la normativa vigent així com que seran aplicable les tarifes que s’estableixen en l’ordenança fiscal vigent: 3 euros per dia/persona per als majors de 12 anys; 5 euros/dia persona amb visita als museus de la localitat inclosa per als majors de 12 anys); i 60 euros per grups amb autobús. Es recorda als usuaris que serà imprescindible conservar el tiquet d’entrada.

S’indica igualment que els veïns de Banyeres poden accedir de manera gratuïta prèvia presentació del DNI i que es poden realitzar les reserves i obtindre més informació contactant amb l’Oficina de Turisme de dimarts a diumenge, de 10 a 14 hores.

Així mateix informa de les tarifes que s’apliquen a la zona d’acampada: 5 euros dia/persona (majors de 12 anys); 2 euros dia/persona (de 10 a 12 anys); 1 euro/dia per cada tenda de campanya de fins a 5 persones; 2 euros/dia per cada tenda de campanya de més de 5 persones; 1 euro/dia per botiga amb pèrgola, tendal o un altre element addicional; escolars o campaments 2 euros dia/persona; 1 euro dia/vehicle estacionat; i 1 euro per cada fitxa de dutxa. Les entrades i eixides es realitzaran als matins de 9 a 12 hores i les vesprades de 16 a 18 hores, encara que de dilluns a dijous només serà al matí.

Send this to a friend