Reparació provisional de l’accés al Santiago Payá

L'Ajuntament treballa paral·lelament per a donar solució definitiva

Reparació provisional de l'accés al Santiago Payá
Imatge dels treballs dijous passat, quan van començar. | XAVI TEROL

Aquest dijous han donat principi les obres de reparació de l’accés provisional al polígon industrial Santiago Payá d’Alcoi, afectat després de les últimes pluges. L’actuació serà provisional i d’emergència. Tal com avançava aquest periòdic en la seua edició anterior, l’Ajuntament és conscient que s’ha d’actuar amb major profunditat i per això està treballant per a dur a terme la solució definitiva.

Pel que respecta a aquesta actuació, en concret, es demolirà el paviment afectat i instal·laran una llosa de formigó que restituirà la rasant de la via. Estava previst que les obres duraren un màxim de tres dies i sense provocar talls fixos en el trànsit de vehicles, sinó el tall alternatiu de carrils, mitjançant ‘señalistas’.

“Durem a terme una actuació urgent i temporal per a poder facilitar l’accés als polígons. Sabem que no és l’actuació definitiva, des de l’Ajuntament estem treballant per a poder aconseguir el finançament per a una obra tan necessària per al teixit empresarial alcoià com aquesta, que solucione per sempre l’accés a dos importants polígons industrials de la nostra ciutat, com són el polígon Santiago Payá i el de Sant Benet”, declarava aquests dies arrere el vicealcalde i regidor d’Obres i Serveis i Urbanisme, Jordi Martínez.

Send this to a friend