Repartiment d’ajudes al sector turístic per valor de 75.840 euros

Podran optar a elles hotels, agències de viatge, allotjaments rurals o guies, entre altres

Repartiment d'ajudes al sector turístic per valor de 75.840 euros
Tourist Info d’Alcoi.

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Alcoi ha aprovat recentment sol·licitar a la Diputació d’Alacant els 75.840 euros assignats al consistori alcoià dins del programa TINGUES 2021, llançat per l’ens provincial amb l’objectiu d’ajudar a autònoms, pimes i micropimes del sector turístic a superar l’impacte econòmic que ha suposat, i continua suposant la crisi de la Covid-19.

DIFERENTS QUANTIES
Concretament, els hotels de més de 100 places de la localitat podran optar a una ajuda de fins a 10.000 euros; els hotels de menys d’un centenar de places podran aconseguir fins a 4.000 euros de subvenció; els allotjaments rurals i empreses de lloguer turístic fins a 2.500 euros; i les agències de viatges i guies turístics podran aconseguir ajudes de fins a 1.500 euros.

Les bases per a optar a aquestes subvencions estan tramitant-se actualment i el consistori apunta que “confia que estiguen llestes perquè les empreses puguen presentar les seues sol·licituds el mes vinent de setembre”.

Segons subratlla la regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Alcoi, Lorena Zamorano, “el sector turístic d’Alcoi ha fet un important esforç per a suportar les dures conseqüències econòmiques derivades de la crisi sanitària. Des del consistori, volem contribuir a la seua recuperació i considerem que aquestes ajudes poden ajudar a pal·liar aqueixos efectes negatius i donar un impuls a aqueixa millora “.

Send this to a friend