Repòquer de victòries de l’Alcoyano lluny del Collao

Victoria per 1-2 en el Nou Vivero d'Algesires amb els gols de Toni Gabarre i de Mourad en el minut 89

Repòquer de victòries de l'Alcoyano lluny del Collao

El Deportivo continua molt fort lluny del Collao on els blanc-i-blaus ja sumen cinc victòries en aquesta lliga. Als triomfs a casa del Sevilla Atlètic, Vila-real B, Andorra i UCAM Múrcia se suma ara la conquistada en el Nou Vivero d’Algesires, precisament uns dels feus més complicats del grup on sol el Sanluqueño havia guanyat aquesta temporada.

D’eixida, Vicente Parras només ha introduït un canvi respecte a l’onze que va jugar d’inici enfront del Sevilla Atlètic, donant entrada a Fran Miranda per Imanol. El tècnic blanc-i-blau, conscient que els d’Iván Ania solen traure avantatge dels seus primers minuts, no va voler esperar i ha envitat al Deportivo a presionar molt a dalt per a evitar que l’Algesires fera el seu joc, amb més de 4.000 espectadors espentant des de la graderia del Nou Vivero.

La primera mitja hora de l’Alcoyani ha sigut impecable, ja que no sols ha sabut emmanillar als blan-i-rojos, en recuperar ràpid la possessió s’ha jugat molt en l’àrea local i només ha faltat més claredat en l’últim passe per a aconseguir fer més mal i disposar d’eixa ocasió amb la qual avançar-se en el marcador.

Després el partit s’ha igualat però tampoc l’Algesires ha acabat per inquietar a un José Juan, que ha acabat inèdit la primera part. Al tornar dels vestuaris, el Deportivo ha assestat el colp definitiu que ha acabat per obrir lel partit  amb el gol de Toni Gabarre, el primer que aconsegueix el d’Osca en la seua segona etapa com a blanc-i-blau.

Amb el 0-1 en el minut 56, el xoc ha tingut una altra marxa i amb els canvis ha aconseguit certa bogeria amb moments en els quals semblava un duel ingovernable. D’una banda, els locals a la recerca de la igualada, enfront un Alcoyano que esmolava el ganivet a la recerca del segon i en la graderia més de 4.000 aficionats espentant.

A tot això, l’Algesires s’ha quedat amb deu després de lesionar-se Víctor López i Iván Ania esgotar les finestres de canvis. L’entrada de Juli ha acabat per revolucionar l’atac blanc-i-blau, però quan més acariciava el Deportivo el possible 0-1, ha arribat el 1-1 després d’una cabotada del central Figueras a centre de Tomás en el 88.

Amb el partit sense amo i la graderia a la vora d’un atac de nervis, ha pujat el 1-2 definitiu a penes un minut després de l’empat de l’Algesires. Juanan ha controlat una pilota en la banda esquerra, ha tingut temps d’alçar la vista i veure que Mourad s’incorporada sense que ningú li seguira en el segon pal i l’hispà-marroquí ha fet de cap el gol de la victòria blanc-i-blava. Una acció molt protestada pels locals en entendre que Ferni estava lesionat en el sòl.

Fitxa tècnica:

Algeciras: Iván Crespo (9′ Pol Tristan), Duarte (64′ Víctor López), Van Rijn, Figueras, Tomás, Borja Fernández, Iván (70′ Tresaco), Renato, Leiva (64′ Ferni), Romero i Roni (70′ Alberto Bueno)

Alcoyano: José Juan, Toni Abad, Raúl González, Primi, Pablo Carbonell, Luis Castillo (64′ Imanol), Fran Miranda, Juanan, Andy Escudero (74′ Juli), Mourad i Toni Gabarre (64′ Ángel López)

Arbitre: García Gómez (Extremeny). Va amonestar al local Romero i Leiva i als visitants Mourad, Pablo Carbonell, Imanol i José Juan