Rescaten d’un incendi a tres gossos amb signes d’asfíxia a Alcoi

El foc es va originar en un quadre elèctric de l'edifici, situat al carrer Joan Valls

Rescaten d'un incendi a tres gossos
Agents policials a les portes de l’immoble sinistrat.

La Policia Nacional d’Alcoi ha intervingut aquesta setmana en el rescat de tres gossos que es trobaven atrapats en un incendi ocorregut en un edifici del carrer Poeta Joan Valls, en l’Eixample. Els fets es van produir al migdia del dilluns i els cans, que es trobaven en una habitació tancats quan van accedir els agents a una dels habitatges, estaven coberts de cendra i presentaven signes d’asfíxia.

El foc es va originar en el quadre elèctric de l’immoble, d’on els veïns van advertir que eixia molt de fum. Va ser llavors quan van avisar al 091 i ràpidament es van traslladar agents de la brigada de Seguretat Ciutadana de la comissaria d’Alcoi, al costat dels Bombers. Una vegada van estar a les portes del domicili van escoltar diversos gossos bordar.

L’ambient a l’interior de l’habitatge sinistrat era «asfixiant», segons fonts de la Policia Nacional, que va procedir a rescatar als cans i atendre’ls en primera instància. Posteriorment van ser traslladats a l’alberg caní municipal, on van ser assistits per la Protectora d’Animals.

Send this to a friend