Ressaca amb derrota per al Deportivo en La Línea

Trist comiat d’any per al Deportivo que ha caigut per la mínima (1-0) davant el Linense en un insuls partit en el qual el més just haguera sigut un empat sense gols. Als blanc-i-blaus els ha pesat la ressaca del dimarts en la Copa i jugar tres partits en una setmana, a més de tot el renou que s’ha muntat al voltant de l’aparellament coper amb el Reial Madrid. El més preocupant d’aquesta situació són les tres derrotes de lliga consecutives i la caiguda de l’equip en la classificació, on ha passat de ser quart a l’onzena posició a l’espera del que ocórrega en la jornada de demà.

Ha sigut un partit amb poca ‘chicha’, en el qual a penes s’ha vist una mica de joc en els dos bàndols i amb un Deportivo amb la gasolina molt justa després de l’esforç enfront del Llevant amb pròrroga i penals. Vicente Parras ha introduït fins a cinc canvis respecte a l’últim onze en la lliga per a intentar refrescar a l’equip i tindre aqueixa frescor física després del gran esforç del dimarts en la Copa.

La primera part va ser per a oblidar, amb un tret de Leandro que va desviar Lillo a córner i una rematada desviada de Raúl González a centre des de la dreta de Imanol. Semblava que l’Alcoyano entrava més endollat al partit en la segona part amb un parell d’acostaments perillosos a l’àrea de Nacho Miras. Feia pensar que els blanc-i-blaus anaven a afrontar aquest segon acte amb una altra actitud i Vicente Parras va buscar des de la banqueta donar major manxa a l’atac de l’equip amb les entrades d’Antón i Jona per Javi García i Imanol.

Amb el Deportivo guanyant metres, va vindre una contra del Linense ben portada per Dorrio, que alça el cap i posa un centre sobre l’àrea i allí, entre un núvol de defensors blanc-i-blaus, apareix el cap del francés Coulibaly, qui en semifallada, acaba enviant la pilota al fons de la porteria sense que José Juan puga fer res. Quatre minuts després, Dorrio llança una falta en la frontal que s’estavella en la mateixa creuera. Fins i tot La Balona una segona oportunitat per a haver augmentat el seu avantatge en una altra contra, ara portada per Dorrio, però Lillo toca el just per a desviar a córner.

S’esperava un altre final a aquest magnífic 2021 per a l’Esportiu, no ha pogut ser i ara toca reflexionar per a tractar de refer-se en lliga on pesen aqueixes tres derrotes consecutives. L’Alcoyano tornarà a jugar en lliga el 8 de gener contra el Castelló en el Collao, partit que no jugarà Raúl González per acumulació de targetes.

Fitxa tècnica:

Linense: Nacho Miras, Loren, Borja López, Jesús Muñoz (68′ Óscar Arroyo), Víctor Mena, Dorrio, Bandaogo, Chironi (83′ Iván Martín), Leandro (43′ Coulibaly), Antoñito (83′ Masllorens) i Gerard Oliva.

Alcoyano: José Juan, Lillo, Primi, Raúl González, Ángel López (77′ Toni Abad), Dani Vega (70′ Andy Escudero), Fran Miranda, Imanol (58′ Antón), Javi García (58′ Jona), Juanan i Mourad.

Árbitre

Alemán Pérez (Canari). Va amonestar als locals Loren i als visitants Javi García i Raúl González.