Rugbi Alcoi guanya 91-5 a La Safor Ontinyent

Als quinze minuts, l'avantatge ja era de tres assajos

Partit disputat en el poliesportiu Francisco Laporta. QUIQUE REIG

El combinat del Rugbi Alcoi/Caudete/Elda no va tindre pietat de La Safor/Ontinyent, en duel de lliga que va finalitzar amb l’inflat resultat de 91-5. L’equip valencià sol va poder desplaçar-se amb 12 jugadors mentre que el local va saltar amb 15 i en la banqueta tenia altres set.
Així, el combinat Alcoi/Caudete/Elda va poder realitzar fins a 15 assajos per només un els visitants. Els locals van aprofitar molt bé els espais, fent un bon ús de la seua línia de 3/4s i amb una molt bona compenetració, van aconseguir escapar de la defensa rival i mantindre amb ràpids offloads i passes res més ser placats, la possessió de manera que el joc ofensiu sempre va ser molt fluid.
Als quinze minuts, l’avantatge ja era de tres assajos. A més, el bon joc de mans de la línia de 3/*4s va permetre que la pilota arribara ràpidament a les ales, que amb la seua velocitat aconseguien guanyar l’esquena a l’equip visitant.
Finalment, tots dos equips i els seus acompanyants van poder gaudir del tercer temps amb coca de tomaca i ceba i unes bones cerveses fredes per a recuperar-se de l’esforç i repassar les jugades amb un bon ambient.