Rutes amb moto, passejos a cavall i oleoturisme són els nous projectes que impulsa Alacant Interior

Un d'aquests projectes és el ‘Touring Alacant Interior’, que naix per a fomentar els atractius de la província gaudint de la conducció amb motocicleta

Asociación Provincial de Turismo
Assistents a la jornada celebrada divendres passat a Alcoi per part de l’Associació Provincial de Turisme | Xavi Terol

L’Asociación Provincial de Turismo Alicante Interior ha donat a conéixer una sèrie d’iniciatives encaminades a revitalitzar el sector a la província. Un d’aquests projectes és el ‘Touring Alacant Interior’, que naix per a fomentar els atractius de la província gaudint de la conducció amb motocicleta. A través de quatre itineraris, el viatger podrà recórrer alguns dels paratges més bells de l’interior d’Alacant, inclosos diversos parcs naturals.

La presidenta de l’associació, Indira Amaya, explica que el periodista toledà Quique Arenas, director de la revista Motoviajeros, ha sigut un dels ambaixadors d’aquesta iniciativa, després de quedar-se fascinat amb les bondats i recursos turístics amb què compta la província d’Alacant i, especialment, la zona d’interior. Després de la presentació del vídeo promocional del passat divendres, durant la jornada celebrada en l’Hostal SavoyQuique Arenas va oferir una xarra-col·loqui al costat de Fernando Lallana, codirector i presentador del programa ‘Xarrups d’emprenedoria’ d’RNE 5.

I respecte als projectes i línies de treball de l’associació en aquest 2020, Amaya va parlar d’altres accions promocionals com el oleoturisme, per a difondre un producte tan autòcton com l’oli entre els visitants, així com les rutes a cavall, que permeten conéixer l’entorn natural que envolta a les poblacions d’interior.

Send this to a friend