Saboreanda en versió llibre

Tres anys després de llançar Saboreanda, María Albero publica el seu primer llibre, on mostra una particular manera d'entendre la cuina

Saboreanda en versió llibre
L’alcoiana creadora del popular blog recull una selecció de les seues millors receptes

Aficionada a la cuina de mercat, la basada en el producte local i de temporada, així com de mantindre la tradició familiar entre fogons, la filosofia de María Albero, més coneguda com Saboreanda, ha calat profund en centenars de seguidors que es declaren fans de les seues receptes fresques, pràctiques i a l’abast de tots. “La base de la meua cuina és que siga molt senzilla, amb ingredients fàcils de trobar, donant idees que inspiren als qui em segueixen i puguen adaptar-les als seus gustos”, destaca la bloguera.

I és que per a ella l’important és gaudir amb la cuina. “És la meua manera d’expressar-me i també un estil de vida”, recalca María, qui confessa que ha heretat la seua passió per la gastronomia de la família, especialment de la seua mare, que li ha inculcat des de xicoteta la que hui s’ha convertit en la seua professió.

Fa tres anys que Saboreanda va aterrar en la vida dels foodies de parla hispana i, prompte, tant el seu blog com la resta de comptes en xarxes socials, han anat pujant com l’espuma, especialment Youtube i Instagram, on incrementa els seus adeptes dia a dia. L’any passat va guanyar el concurs Bloguers Cuiners de Canal Cuina, però mai fins ara havia pensat a fer el salt a la publicació d’un llibre amb les seues receptes.

“Mai m’havia plantejat fer-ho, la veritat, a pesar que molta gent m’animava, va ser a la fi de l’any passat que vaig començar a contemplar la possibilitat i quan va arribar el confinament vaig veure el moment”, assenyala. Va ser així com després de trobar editorial, el mes de març, va començar a recopilar alguns dels seus plats més populars, a més d’incorporar noves receptes i consells pràctics.

En total, el llibre reuneix més de 80 propostes entre les quals destaquen les seues famoses receptes de creïlles –amb secció pròpia en el blog, fins i tot, denominada ‘Patateanda’–, verdures cuinades en les seues múltiples versions, adobats, patés vegetals… Els que la segueixen sabran que molts d’aquests ingredients han fet de Saboreanda una bloguera amb un estil propi i singular. “Em sent còmoda i gaudisc amb el que faig, no pretenc asseure càtedra ni ser un referent, a qui li agrade el que faig, que em seguisca, i a qui no, perquè tampoc passa res”, conclou.

 

Send this to a friend