S’adjudica la remodelació dels carrers adjacents a Sant Francesc

Tindrà un cost de 230.000 euros i un termini d'execució de quatre mesos

Remodelació dels adjacents a Sant Francesc
El carrer Santa Rita serà remodelat seguint el model de plataforma única a Sant Francesc.

La junta de govern local va aprovar dilluns passat les obres de millora en l’accessibilitat i renovació del paviment dels carrers Sant Maure, Santa Rita i El Tap a la mercantil Cantó Obras, per un import de 230.000 euros. El termini d’execució és de quatre mesos des que es procedisca a la signatura corresponent i, una vegada siguen recepcionades, tindran un any de garantia.

L’objecte d’aquesta actuació és dur a terme les obres necessàries per a la millora en l’accessibilitat i repavimentació d’aquests carrers, ja que des de fa anys s’ha detectat que presenten deficiències en aquest sentit. L’actuació s’emmarca dins d’un ampli programa de millores en matèria d’accessibilitat per part de l’Ajuntament, que dota d’una major accessibilitat a l’entorn de l’actuació mitjançant el canvi de paviment, tal com ja es va fer al carrer Sant Francesc.

“Aquesta és una actuació més que millorarà l’accessibilitat de la nostra ciutat i en concret en el Centre, un barri en el qual estem realitzant un gran nombre d’actuacions en aquest sentit, com les de Sant Francesc, Sant Mateu, places de la Creu Roja i Ramón y Cajal o Sant Nicolauet, entre altres. A més del pla d’accessibilitat en el qual cada any invertim un milió d’euros, duem a terme moltes intervencions per a aconseguir que cada dia Alcoi siga una ciutat més accessible per a totes les persones”, ha afirmat el regidor d’Obres i Serveis, Jordi Martínez.

Send this to a friend