Salesianos Juan XXIII presenta la segona edició d’AlcoiBot

Es durà a terme el pròxim 31 de març amb la participació de 500 alumnes i 30 expositors

Salesianos Juan XXIII presenta
Imatge d’arxiu de la primera edició de la fira de robòtica, celebrada l’any passat.

El col·legi Salesianos Juan XXIII organitza la segona edició de la fira AlcoiBot, dedicada a la robòtica. Enguany tindrà lloc el pròxim 31 de març, en les instal·lacions del centre educatiu, situat en la Zona Nord. El certamen està dirigit a alumnes d’ESO i FP principalment.

Els organitzadors tenen prevista la participació de més de 500 estudiants de dotze centres educatius de València, Alacant, Castalla i Alcoi, entre altres, que ja han confirmat la seua assistència. Quant a la fira, comptarà amb al voltant de 30 expositors, a més d’empreses i organismes col·laboradors, entre els quals es troben enguany l’Institut Tecnològic del Joguet (AIJU).

La fira estarà dividida en tres zones, la d’estands, una altra d’empreses i, finalment, un espai dedicat a la realització d’activitats de robòtica i oci. Enguany, a més, s’entregaran cinc premis als millors projectes seguint criteris de sostenibilitat, originalitat, innovació i desenvolupament tècnic.
Tots els participants rebran un obsequi de la fira.

Consolidació del certamen
Alcoibot compta amb el suport de l’Ajuntament d’Alcoi i el Campus d’Alcoi de la UPV (Universitat Politècnica de València). Per part de l’organització han destacat que l’objectiu de la fira és fomentar la creativitat, la investigació i la innovació entre els joves. Així mateix, en aquesta segona edició es busca consolidar el certamen i convertir-se en un referent a nivell nacional.

La participació podrà fer-se individualment o en un equip de treball. Hi haurà un jurat format per professors i col·laboradors que visitaran els estands de projectes durant l’exposició.

Send this to a friend