Samantha i La Fúmiga actuaran en el Calderón

La música serà la protagonista de la programació del teatre en els pròxims mesos

Samantha actuarà en el Calderón
FOTO: Los 40 Principales.

La música de diferents gèneres és un dels plats forts de la programació del Teatre Calderón en aquests últims dos mesos de l’any 2021. A més, hi haurà dansa, teatre i el musical dedicat a Camilo Sesto.

Per a començar, aquest dissabte Júlia –grup format per Estela Tormo i Lídia Vila– va oferir un concert per a presentar el seu últim àlbum, ‘Casa’, que és el resultat del treball gravat en l’IVAM CADA Alcoi, com a fruit del Premi Llançadora 2019. En aquest concert també van estar Anna Andreu i les dj Hits whis Tits.

Una imatge del concert de Júlia d’aquest dissabte. ALDEMAR

La Fúmiga, que mescla influències de la música de banda i de l’alternativa, serà el següent grup que portarà la seua música al Calderón. La data assenyalada és el 27 de novembre, mentre que la cantant de Beniarrés, coneguda per participar en Operación Triunfo, Samantha, actuarà en el teatre alcoià l’11 de desembre.

Divendres que ve arribarà ‘El Trencanous’ i el dijous següent continuarà el Teatram, amb una nova obra. Les entrades es poden adquirir en ticketalcoi.com i en la taquilla del Calderón.

Send this to a friend