Sanitat notifica un brot de Covid amb 13 casos a Benilloba

Muro ha registrat un nou mort segons l'última actualització

Sanitat notifica un brot
Vista panoràmica de Benilloba. AJUNTAMENT DE BENILLOBA

La Conselleria de Sanitat ha notificat aquest dimarts un brot de coronavirus a Benilloba que afecta 13 persones. El brot, d’origen social, és l’únic de més de deu persones que s’ha registrat en aquesta jornada en la Comunitat, on s’han confirmat en conjunt un total de 441 positius des de l’última actualització.

Precisament, aquest últim balanç de Sanitat llança un nou mort en el departament de salut d’Alcoi, que porta comptabilitzats 419 des que s’inicie la pandèmia. El decés s’ha produït a Muro, on la xifra de morts per Covid s’eleva a 14 des de març de l’any passat.

Quant a les dades sobre la base de l’última actualització de Conselleria, la incidència segueix en caiguda en el departament, que actualment compta amb una taxa de 239,91 per cada 100.000 habitants, passant de risc extrem a risc alt. No obstant això, malgrat la baixada en la incidència, a L’Alcoià i El Comtat continuen registrant-se contagis que, en els últims dies, han afectat 20 veïns d’Alcoi, 16 d’Ibi i altres 16 de Cocentaina, sent aquests els municipis amb major nombre de nous positius.

Send this to a friend