Sant Maure torna a mostrar la seua solidaritat

En la IX Gala ‘Somriues per somriures’

Sant Maure torna a mostrar la seua solidaritat
Els protagonistes del sainet ‘Un creuer per a Paula’. | QUIQUE REIG

A l’espera dels dies més assenyalats en honor a Sant Maure Màrtir, des de principis de novembre estan en marxa els actes dirigits a homenatjar el patró d’Alcoi, entre els quals apareix el sainet representat recentment per part del Grup de Teatre Sant Maure.

‘Un creuer per a Paula’, d’Ana María García –també presidenta de l’Associació Sant Maure– va ser l’obra que es va pujar a l’escenari del Teatre Salesians, i que va estar protagonitzada per Rafa Sempere i Bea Serra, que van interpretar al matrimoni format per Arturo i Paula.

Aquest tipus d’actes sempre tenen un vessant solidari, i és que, aquest sainet va formar part de la IX Gala ‘Somriures per somriures’, que, en aquest any, va tindre com a projecte beneficiari el que realitza l’alcoiana Sor Elisa Verdú des de l’Hospital Carmelo, a Moçambic, pel qual s’ajuda a xiquets malalts i també a persones necessitades.

Si bé Sat Maure cada any tria un projecte al qual destinar els diners recaptats, en el cas de la recollida d’aliments, sempre va a benefici d’Ashproal.

Al marge d’aquest esdeveniment, Sant Maure ha realitzat tots els dijous d’aquest mes de novembre la campanya de donació de sang, i fins al 2 de desembre està en marxa la visita dels col·legis per a conéixer la història de Sant Maure.

El tridu a Sant Maure Màrtir es viurà de l’1 al 3 de desembre, és a dir, aquesta mateixa setmana, a les 19 hores, en la parròquia que porta el nom del patró, mentre que el diumenge 4 serà el dia més assenyalat, ja que es llig l’Acta original per la qual es va nomenar a Sant Maure patró d’Alcoi.

Send this to a friend