Satisfacció per la tornada al carrer de les Trobades Solidàries

Van participar un total de 28 entitats

L’alcalde va recorre les parades instalades al passeig de Cervantes

Aquest dissabte van tindre lloc les Trobades Solidàries al passeig Cervantes. Un total de 28 entitats van estar des de les 11 del matí fins a les 20 de la nit amb un estand en el que mostraven el que fan i ho explicaven a totes les persones que passaven.

Segons han expressat les entitats estan molt satisfetes per l’esdeveniment i per haver tornat al carrer. El dia va aprofitar per a tindre intercanvi d’experiències entre elles.

No només va haver-hi exposició, també van fer diverses activitats com el monòleg que inaugurava les Trobades a càrrec de l’actriu alcoiana, Neus Agulló (GARA). Al llarg del dia AIN va fer dos balls espontanis, també va haver-hi durant tot el dia ambientació musical i a la vesprada micròfon obert. Una altra iniciativa que va començar en les Trobades va ser la Bústia: ‘Conta’ns la teua història’ en col·laboració amb Ponts d’Igualtat i l’Escola Municipal de Teatre. Cal destacar que a proposta del Consell de Benestar Social es va fer un homenatge al GARA pel seu 50 aniversari i a José Gregorio Gisbert per la seua trajectòria durant 30 anys com a director de l’ONCE a Alcoi.

La regidora de Polítiques Inclusives, Aranza de Gracia, ha destacat que: «Va ser una jornada molt productiva, les entitats van tornar al carrer i van poder mostrar tot el que fan que és molt i no només això, també vam compartir i intercanviar informació i experiències, resultant una jornada molt positiva».

Send this to a friend