Segon partit ajornat per al Mutua NB Alcoi

Demà a la vesprada sí que jugarà el masculí d'Autonòmica

Segon partit ajornat per al Mutua NB Alcoi
El Mutua NB Alcoi masculí s’enfronta demà a un rival directe.

Al Mutua Levante NB Alcoi de Primera Nacional se li resisteix començar la segona fase de la lliga en la qual les de Lirios Rovira i Toni Aracil es jugaran la permanència. Estava previst rebre aquesta nit al Petraher però a petició de les valencianes el partit s’ajornava el dijous per casos positius en la seua plantilla.

Es repeteix així la història de set dies abans, quan el Godella, rival amb el qual anava a començar aquesta segona fase de la lliga, també sol·licitava la suspensió de la trobada, previst per al 12 de febrer.

DUEL EN LES ALTURES
Qui sí que podrà jugar serà el Mutua NB Alcoi masculí d’Autonòmica, que rep demà (19 hores) a l’Albubasket. Un duel en les altures perquè enfrontarà als dos primers classificats.

Els de Rafa Sempere travessen el seu moment més compromés de la competició. Després de huit primeres jornades triomfals, en les quals no van cedir cap derrota, porten dos partits consecutius sense guanyar, circumstància que ha aprofitat l’Albubasket per a aconseguir-los en la taula. En la passada jornada, el Mutua NB Alcoi va perdre d’un punt (63-62) en la sempre difícil pista del Tavernes de la Valldigna. Un partit en el qual els alcoians van tindre el seu pitjor percentatge de tir de la temporada enfront d’un rival amb molt d’encert en el seu llançament.

Send this to a friend