Segon test per a l’Alcoyano després de guanyar al Muro

Els blanc-i-blaus juguen aquesta vesprada davant el l'Olleria

Segon test per a l'Alcoyano després de guanyar al Muro
Celebració del primer gol del partit davant el Muro. | INGRID MORENO

L’Alcoyano juga aquesta vesprada el seu segon partit de pretemporada després d’aconseguir una victòria aquest dimecres front el Muro, en La Llometa.

La posada en escena va ser immillorable amb un resultat folgat de 0 a 4 , encara que cal tindre en compte que el Muro CF arribava amb tot just un parell d’entrenaments realitzats.

Els gols van tardar a arribar, ja que el conjunt blanc-i-blau va començar amb 6 cares noves respecte a la temporada passada i es notava que faltava un cert engranatge. Armental per banda dreta va deixar centellejos de la qualitat que atresora i de les seues botes va nàixer l’assistència del primer gol, obra d’un altre fitxatge, Raúl González, que amb una gran cabotada va anotar el primer en el marcador. El segon va arribar 3 minuts després, després d’una bona jugada d’Alcaina, que després de regatejar al porter va rematar al fons de la xarxa.

La segona meitat va començar amb els habituals 11 canvis per a continuar carregant a l’equip de minuts, dels quals van destacar Rubio, que va tornar a vestir la samarreta blanc-i-blava 4 temporades després i ho va fer amb gol i, Pedro Sánchez, un altre dels fitxatges que va anotar el quart i últim tant de la trobada.

En definitiva, primer partit i primera victòria dels pupils de Vicente Parras. Hui tindran el segon partit de preparació davant el l’Olleria a les 20 hores en La Solana.

PRETEMPORADA ATÍPICA
Enguany la pretemporada compta amb una particularitat i és que el Deportivo disputarà dos partits oficials.

Als sis amistosos, dels quals ja ha disputat un, cal sumar-li els dos de la fase de grups de la Copa Federació. Atzeneta UE i l’Orihuela C.F. són els rivals amb els quals s’haurà de jugar la primera plaça per a poder jugar la final i aconseguir l’accés a la segona fase. “Sabíem que la Copa Federació era ací, només ens faltava saber les dates. Una vegada les hem conegudes no ens queda una altra que adaptar-nos i segur que el treball tirarà avant”, va assegurar Parres al final de la trobada en La Llometa. En l’altre grup els equips són els següents: UD Alzira, Silla CF i UD Benigànim.