Selectivitat: El 97’8 dels alumnes, aprovats

Les Proves d'Accés a la Universitat d'enguany han tornat a les instal·lacions del Campus d'Alcoi de la UPV.

El 97’8 dels alumnes, aprovats
La Selectivitat va tindre lloc la setmana passada, els dies, 8, 9 i 10 de juny. ARXIU

Com cada any, el moment en el qual es coneixen les notes de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) és de gran importància per a tots aquells estudiants que volen continuar formant-se, en aquest cas, en la universitat.
Poc més d’una setmana després de realitzar els exàmens, ahir al migdia es van publicar les notes, no obstant això, per part dels centres educatius, indiquen que van tindre problemes a l’hora d’accedir a les qualificacions durant pràcticament una hora –ja que es va establir que se sabrien a partir de les 14 hores–, i fins i tot, els propis alumnes les van conéixer abans que els centres.
Això va provocar les queixes d’alguns centres educatius.
D’altra banda, i enguany de nou, no s’ha vist la tradicional estampa dels alumnes en els seus respectius instituts, ja que s’anaven a comunicar telemàticament, encara que com bé s’ha indicat, en aquesta ocasió van poder accedir a les seues notes, fins i tot abans que ho feren els centres.
En aquest 2021 les notes d’Alcoi i la comarca continuen sent molt bones, encara que el percentatge mitjà d’aprovats és lleugerament inferior al de l’any passat: el 97’8, tenint en compte les dades de tots els *instiutos d’Alcoi, Cocentaina, Muro i Banyeres, excepte del CIP FP Batoi, ja que en aquest cas, els alumnes que s’han presentat, no són preparats específicament per a la Selectivitat.
A més, en el cas de la Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi, aquest periòdic no ha pogut conéixer la totalitat de les notes, però dels 4 alumnes que es van presentar a les PAU, almenys 2 han resultat aptes.

CINC CENTRES AMB 100%
En el cas d’Alcoi, prenent com a referència les dades del Pare Vitòria, La Salle, Cotes Baixes, Sant *Roc i Andreu Sempere, el percentatge d’aprovats és del 98’8, i és que, els quatre primers centres esmentats han obtingut un 100% d’aprovats, mentre que en l’Andreu Sempere aquesta dada ha sigut del 94%.
A la comarca, el 100% dels alumnes presentats per part de l’IES Serra Mariola de Muro han resultat aptes; en el cas del Manuel Broseta de Banyeres, aquesta xifra és del 97’82% i del 90,69% en l’IES Pare Arques de Cocentaina.

Send this to a friend