Selectivitat: fregant el 100% d’aprovats

La convocatòria extraordinària de les proves es desenvoluparà els dies 5, 6 i 7 de juliol. El termini de preinscripció universitària comença el 20 de juny

Selectivitat: fregant el 100% d'aprovats
Alumnes concentrats enfrontant-se a la temuda Selectivitat.

Una vegada més, els joves d’aquestes comarques han demostrat que la Selectivitat té més mala fama que una altra cosa. Això, i que tot esforç té el seu recompensa, ja que dels prop de 400 alumnes presentats entre Alcoi, Cocentaina, Muro i Banyeres, només un ha suspés les proves d’accés a la universitat. A més, la majoria de centres consultats coincideixen que estan satisfets, en general, amb les notes obtingudes.
A Alcoi, els tres instituts han aconseguit el ple d’aprovats i entre els directors, Toni González, de l’IES Pare Vitòria destacava que un dels 63 alumnes examinats ha aconseguit una qualificació de 13’225 sobre 14. Alguna cosa semblança ha ocorregut en l’Andreu Sempere, on la seua vicedirectora, Rosa Martí, comentava que quatre estudiants han superat el 12’5 de nota mitjana. “A més, són alumnes de les tres modalitats diferents de batxillerat que impartim, per això felicitar els 54 estudiants aptes i especialment a aquests tan brillants”, afirma la responsable del centre.
D’igual forma, l’IES Cotes Baixes ha obtingut un 100% d’aprovats, amb un total de 95 joves presentats a les proves. “Una xifra molt satisfactòria per al nostre centre”, ens comentaven. Des de la direcció de l’institut recalquen que el professorat “ha treballat intensament per a facilitar als alumnes tots els recursos, tant a nivell de temari com tècniques d’estudi, experiències i consells d’altres alumnes per a poder afrontar la prova sense cap problema”.
En similars termes s’expressaven els responsables dels col·legis Sant Roc i La Salle, on les qualificacions entregades ahir no han defraudat. “En general bé, mancant aprofundir”, explicaven, “el dilluns parlarem amb ells de cara a la prematrícula i veurem quines sensacions tenen”, apuntava el director de Secundària de La Salle, Juan del Riu.
Finalment, els instituts de Cocentaina i Muro també han eixit victoriosos de la selectivitat, amb ple d’aprovats en tots dos casos també, mentre que en el Manuel Broseta de Banyeres ha resultat no apte tan sols un dels 36 alumnes examinats. “Però molt contents perquè les notes han anat molt bé”, assenyalaven.

Send this to a friend