Sento Masià descansarà al costat de l’Ovidi i Isabel-Clara

Demà a les 12 se celebra un homenatge obert en el cementeri d'Alcoi

El pintor alcoià Sento Masià va morir a l’abril de l’any passat.

Una de les últimes voluntats del pintor alcoià Sento Masià era la de descansar al costat dels seus amics Ovidi Montllor i Isabel-Clara Simó. Demà al matí, a les 12 hores, es complirà aquest desig, ja que es depositaran les seues cendres en el cenotafi en un acte homenatge obert, però alhora familiar en el qual participarà la filà Chano, a la qual ha va pertànyer en vida i la Coral Polifònica Alcoiana, on el pintor tenia diverses amistats.

A causa de la Covid-19, aquest acte s’ha anat retardant després que la dona del reconegut artista, Mercedes Massana, comunicara l’última voluntat del seu marit.

A més d’aquest acte, a partir del pròxim dimecres, a les 17’30 hores, s’obrirà al públic una exposició que servirà per a honrar al pintor a la Casa de Cultura.

L’última vegada que l’artista alcoià, mort a Barcelona –on residia des de feia molts anys– el 4 d’abril de 2020, va exposar a la seua ciutat natal va ser amb un retrat a Ovidi Montllor amb motiu del 25 aniversari de la seua defunció, en la mostra que es va exposar a la Llotja de Sant Jordi.

Send this to a friend