Serrano guanya el Màster Fernando Cano de golf

El seu avantatge va ser de dos punts respecte als seus seguidors immediats

Serrano guanya el Màster Fernando Cano
Foto de família de participants, patrocinador i acompanyants després del Màster.

Joaquín Serrano va ser el guanyador del XVI Master Fernando Cano Ropa Hombre-Gant, una de les cites més emblemàtiques del golf local en el qual es posa en joc el premi ‘Guanyador de Guanyadors’, en la qual participen aquells que han obtingut la victòria en algun dels tornejos disputats durant la temporada.

Serrano es va emportar la victòria amb una targeta de 40 punts stableford i 85 colps bruts. El seu avantatge va ser de dos punts respecte als seus seguidors immediats. A més del premi Màster 2021, en la competició celebrada en el camp de Bonalba (Mutxamel) es van disputar tres categories.

En Primera el guanyador va ser Hugo Pastor amb 35 punts, en Segona Categoria es va alçar amb el triomf Eladio Jorge Silvestre amb 37 i en Tercera la victòria va ser per a Juan Antonio Reig amb 38 punts.

Després de la disputa del Masters Fernando Cano Ropa Hombre-Gant, queden únicament dues cites per a tancar la temporada 2021 del Club de Golf Alcoi. L’Orde de Mèrit comença a quedar perfilada, però encara no hi ha clars guanyadors i tot podria ocórrer en l’últim trofeu.

En la categoria Or el líder és Daniel Hernández i en Plata és Marina Silvestre qui encapçala la classificació. El patrocinador Santiago Cano va ser present a cada moment de la jornada i va exercir d’amfitrió en el menjar posterior. La pròxima competició del Club de Golf Alcoi serà en el camp El Bosc (Godelleta) on es disputarà la Copa diumenge que ve 14.