Servei de neteja de fosses en urbanitzacions

S'ha implantat un nou sistema per part d'Aqualia i FCC

Montesol és una de les zones on s’implantarà el sistema.

Aqualia i FCC ofereixen un nou sistema flexible per a proporcionar un sanejament de qualitat, eficient, còmode i a un preu raonable a les urbanitzacions i disseminats d’Alcoi que per diferents circumstàncies no disposen de xarxa de clavegueram.
Es tracta de zones com el Baradello, Sargento, Montesol i Estepar, habitatges disseminats com a Zona del Salt, Preventori, Rambla Alta i Font de la Salut i altres àrees com els habitatges de Barxell, Barranc del Cint i Font Roja, entre altres.
El projecte consisteix a posar a la disposició dels ciutadans una sèrie de rutes flexibles de buidatge de fosses sèptiques i depòsits d’aigües residuals. D’aquesta manera s’aconsegueix una millora mediambiental, amb un ús eficient dels mitjans materials del servei en reduir i compartir els temps de desplaçament i un estalvi econòmic per a l’usuari del servei amb la màxima qualitat.
Durant les actuacions, Aqualia informarà i conscienciarà al ciutadà, donant consells d’ús i manteniment per a millorar les instal·lacions particulars i allargar la seua vida d’ús, evitant avaries i contratemps no desitjats.

Send this to a friend