S’esfondra part del sostre d’un saló de jocs a Ibi

Va ocórrer durant la nit sense que hi haguera clients i l'edifici va haver de ser desallotjat fins a valorar els danys, que no eren estructurals

S'esfondra part del sostre
L’establiment està situat en l’avinguda Joan Carles I.

Un bloc de cases de l’avinguda Joan Carles I d’Ibi va tindre que es desallotjat per complet en el matí del passat diumenge, després que la primera planta patira l’enfonsament de part del sòl de la mateixa que requeia a un baix comercial on es troba situat un establiment recreatiu. L’encarregada del saló de joc va ser la que va alertar als serveis d’emergència quan, al matí, va anar a obrir el local i es va trobar que el sostre s’havia esfondrat sobre les màquines recreatives.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar la Guàrdia Civil, la Policia Local i una dotació del Parc de Bombers, tots d’Ibi, comprovant que efectivament a l’interior de l’establiment s’havia produït un «considerable» despreniment provinent del sòl de l’habitatge de dalt. Després d’una primera inspecció efectuada pels bombers, indiquen que poguera tractar-se de l’ensulsiada d’un forjat afegit durant una obra realitzada en la primera planta de l’edifici, mancant verificar per personal tècnic qualificat.

Estat en què va quedar l’interior del local.

El regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Ibi, Santiago Cózar, el qual s’havia personat en el lloc, va requerir els serveis d’una arquitecte a fi de valorar la situació. Finalment es va determinar que el sinistre no generava risc imminent per als veïns, de manera que se’ls va permetre a aquests tornar als seus domicilis, al mateix temps que s’iniciava la corresponent investigació a fi de determinar l’origen de l’incident.

Rescat d’una senderista en el barranc dels Molins

En un altre ordre de coses, la Policia Local d’Ibi va participar diumenge passat en el rescat d’una senderista en el barranc dels Molins. La dona, de 43 anys, va resultar ferida en una cama a conseqüència d’una caiguda, per la qual cosa va haver de ser traslladada a l’hospital Verge dels Lliris d’Alcoi.

Intervenció dels agents iberuts durant el rescat d’una excursionista.

Send this to a friend