S’esgoten els bons de consum a través d’internet

S'ha reservat una quantitat per a la venda presencial aquest divendres en l'Oficina de Comerç

S'esgoten els bons de consum
El divendres hi haurà venda presencial de bons en l’Oficina de Comerç (carrer Sant Francesc).

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Alcoi anuncia que s’han esgotat els Bons de Consum ‘Reactivem Alcoi’ disponibles per a adquirir a través d’internet. No obstant això, s’ha reservat una quantitat d’aquests bons per a la seua venda presencial, aquest divendres 23 de setembre, en l’Oficina de Comerç.

Per a dur a terme aquesta campanya, l’Ajuntament ha comptat amb una subvenció de 277.040 euros de la Diputació Provincial d’Alacant, que ha atorgat al municipi el 100% de l’ajuda sol·licitada en l’última convocatòria d’aquest programa.

La regidor de Comerç, Vanessa Moltó, destaca l’èxit de la convocatòria a la qual s’han adherit més de 200 comerços i establiments d’hostaleria, així com l’impacte per a l’economia local, que suposa una injecció de més de mig milió d’euros. Segons subratlla Moltó, «ens sembla una iniciativa molt útil per a potenciar el consum de proximitat i reactivar l’economia local, al mateix temps que ajudem a la butxaca dels consumidors, que és sempre el nostre objectiu».

La campanya es va iniciar el 9 de setembre i s’han posat a la venda bons per valor de 20, 50 i 100 euros fins a un import màxim de 140 euros per persona, que es podran canviar en els establiments adherits fins al pròxim 9 d’octubre de 2022.

Aquest divendres es podran adquirir bons de manera presencial en l’Oficina de Comerç, al carrer Sant Francesc, 18. L’horari serà de 10 a 14 hores i les persones interessades hauran de personar-se amb targeta bancària per a fer el pagament, ja que no es podrà pagar en metàl·lic.

Send this to a friend