Setmana cultural en el Conservatori de Dansa

La professora Leticia Castro ha oferit classes en les disciplines d'Escola Bolera i Folklore

Setmana cultural en el Conservatori de Dansa
Especialitat de dansa espanyola

La dansa espanyola serà la protagonista de la setmana cultural organitzada pel Conservatori de Dansa d’Alcoi, un esdeveniment que se celebra anualment i que permet portar a convidats que impartisquen classes especials.

En aquesta ocasió, des de dilluns passat 22, fins demà divendres 26 de març, la professora Leticia Castro ha oferit classes en les disciplines d’Escola Bolera i Folklore, pertanyents a la dansa espanyola, concretament als alumnes matriculats a partir de 2n Curs dels Ensenyaments Elementals i als tres Cursos d’Ampliació d’Estudis.

Castro és uruguaiana de naixement però madrilenya d’adopció, està titulada en el Real Conservatori de Dansa Espanyola i és Llicenciada en Coreografia i interpretació pel Institut del Teatre de Barcelona. Actualment fa classes en conservatoris de tota Espanya, però continua formant-se, per exemple, en un Màster d’Arts Escèniques de la Universitat Rei Joan Carles.

La professora ha compartit escenari al llarg de la seua carrera amb artistes com Lola Greco, Manuel Segòvia, Rafaela Carrasco, Antonio Canales, Rocío Molina, María Juncal, Rubén Olmo, María Vivó, Teresa Nieto, Ramón Olller, Llaura Malikian, Cesc Gelabert, entre altres.

Com a ballarina, Castro ha format part de la Cia.. Aida Gómez, Cia.. Rafael Amargo, Pura Passió (Cristóbal Reyes i Joaquin Cortés), Cia.. Carmen Cortés, Cia.. Rafael Aguilar, Teatre Espanyol de Luisillo , Cia.. Dancem (Ester Carrasco), entre altres.

Send this to a friend