Setmana de tres partits per a l’Alcoyano

Hui, contra el Múrcia tornen els sancionats Primi i Rubio

Setmana de tres partits per a l'Alcoyano
Primi celebra un gol. ARXIU

Setmana de tres partits per a l’Alcoyano. La sèrie s’obri demà (18 hores) en la Nova Condomina de Múrcia, segueix el dijous a casa (18 hores) enfront de l’Athletic B i es tanca el diumenge que ve a Alacant contra el Intercity (19 hores). Tres duels que exigiran la millor versió dels blanc-i-blaus en escenaris totalment oposats.
Demà espera un dels grans aparadors de la Primera RFEF, volta al Collao per a jugar contra el cuer i visita al vell  estadi Antonio Solana per a mesurar-se a un rival que podria tindre entrenador nou si els resultats de l’Intercity no milloren.
“Els meus plans són guanyar els tres partits. Ara mateix estem centrats en el Múrcia”, esgrimeix Vicente Parras, mentre que el central Álvaro Vega, un dels pesos pesants del vestuari, assegura que “el futbolista el que vol és jugar i quants més partits millor. La mentalitat d’aquest equip és eixir a guanyar sempre i ara mateix només signe sumar els nou punts”, va resumir.
L’Alcoyano torna a ser un equip “recognoscible”, com apunta Parras, després d’aquests tres últims partits en els quals han sumat 5 dels 9 punts possibles. En part per l’encert golejador de Raúl Alcaina, que torna a estar de dolç, també perquè defensivament s’ha tirat el forrellat a la porteria de Miguel Bañuz amb tres partits sense encaixar.
“Més que la porteria a zero em quede amb les sensacions. No em val no encaixar i que et facen quinze ocasions”, ha explicat Álvaro Vega. Primi i Rubio tornen després de sanció, Moyita i Soler són dubte i són baixes Raúl, Imanol i Pablo Carbonell.

Send this to a friend