S’inicia la primera fase de la conversió en zona de vianants del Centre d’Alcoi

Recordar que inclou un total de vint carrers i el control es realitzarà mitjançant 10 càmeres de vigilància

S'inicia la primera fase de la conversió en zona de vianants del Centre d'Alcoi
Part del País Valencià és a partir de hui per als vianants | C.M.

Hui, 29 de març, s’estableix oficialment la conversió en zona de vianants en el Centre de la ciutat. Després de dos dies d’adaptació, hui entra en vigor totes les mesures i restriccions de trànsit que es contemplen en l’àmbit delimitat per l’Ajuntament, que inclou un total de vint carrers.

Recordar que els vehicles poden circular en doble sentit al País Valencià, des de la Beniata fins al Parterre. Així mateix, queda reorganitzada la circulació en Sant Tomàs, que ara compta amb un carril central de gir a l’esquerra amb Sant Jaume.

D’altra banda, com ja es va anunciar, el control dels accessos es realitzarà mitjançant un sistema de càmeres de vigilància, que a través de la matrícula del vehicle detecta si aquest compte o no amb el permís preceptiu, alhora que controla si l’itinerari realitzat pel vehicle és l’autoritzat. Es tracta d’un total de deu cambres habilitades en els diferents carrers tancats al trànsit i un centre de control que està instal·lat en el departament de Mobilitat, que és qui gestionarà el sistema.

Send this to a friend