Soledat Berbegal, entre els 100 empresaris més creatius

La Consellera i directora de reputació de marca d'Actiu, ha sigut inclosa en la llista Forbes

Soledat Berbegal, entre els 100 empresaris més creatius
Soledat Berbegal és Consellera i directora de reputació d’Actiu.

Soledat és portaveu habitual d’Actiu, companyia especialitzada en el disseny i fabricació de mobiliari per a espais de treball fundada per Vicente Berbegal en 1968, a Castalla (Alacant). Una empresa curiosa, innovadora i emprenedora que ha buscat la manera de millorar la vida de les persones a través del desenvolupament de les seues solucions. Precisament el disseny, la sostenibilitat aplicada en tots els processos, així com el benestar, són els eixos de multitud d’iniciatives, fòrums i esdeveniments en els quals Soledat participa.

Tal com destaca Soledat Berbegal “encara que siga el meu nom el que és present en aquesta llista i és la meua imatge la que representa a la companyia, sóc totalment conscient que aquest és un assoliment d’equip i del suport dels nostres partners. Han sigut sentiments oposats en assabentar-me que formava part d’aquest llistat, entre noms de professionals als quals admire. Em sent xicoteta al seu costat, però alhora molt molt orgullosa del treball realitzat i del camí recorregut per totes les persones que som part d’Actiu”.

CREATIVITAT I NEGOCI
Berbegal ha explicat també que aquest reconeixement és especialment significatiu perquè aconsegueix unir dos mons com són el de la creativitat i els negocis. “És fonamental trobar i mantindre el talent que faça rendible les idees”, indica. Actiu ha sigut sempre una empresa generadora de reflexions i de contingut. “Creaciones Berbegal, origen d’Actiu, ja portava en el seu ADN el propòsit de crear i aportar productes funcionals que ajudaren a la societat del moment. Per això des dels nostres inicis no ens hem limitat a fabricar mobles, hem buscat la manera d’aportar solucions a la societat defensant sempre que és possible ser una indústria sostenible, així com el paper transformador del disseny”.

Segons assenyala Forbes en la seua publicació, “la creativitat és més necessària que mai. Per això, nostra ja tradicional llista d’enginyosos espanyols de l’any està repleta de persones que s’han mogut amb rapidesa per a aportar solucions a la pandèmia, fer la vida més fàcil a la gent i deixar clar el tremend potencial disponible per a afrontar els desafiaments”.

Un reconeixement als 100 espanyols més creatius en el món dels negocis, que tal com conclou Soledat “és també un reconeixement a molts sectors que aporten grans idees per a reforçar la marca Espanya en un moment en el qual les empreses intenten recuperar la normalitat arran de la covid19. Perquè la creativitat i la innovació serveixen també per a donar solució a problemes, a reptes i a visualitzar oportunitats de negoci”.

Send this to a friend