Sopar i ‘Volta als ponts’ pro-Alzheimer

Cena y 'volta als ponts' pro-Alzheimer en Alcoy
Samarreta commemorativa de l’esdeveniment que rebran els inscrits en la *Volta als ponts solidària.

El Rotary Club Alcoy organitza el pròxim 12 de juny dues activitats solidaries, ‘La volta als ponts’ i el ‘Sopar solidari’, ambdues pro-Alzheimer.

‘La volta als ponts’ té oberta la inscripció que es podrà formalitzar fins el 4 de juny. Els participants rebran una samarreta i la bossa del ‘caminante’. L’activitat consistirà a donar la tradicional volta als ponts, amb eixida, a les 10 hores, des de la plaça d’Espanya. Sota el lema ‘Camina amb nosaltres i contribueix a un bon fi‘ els interessats a participar podran inscriure’s en Mychip (telèfon 96 245 28 53). El preu per participant és de 10 euros (adults) i 5 euros (xiquets). Hi ha també una fila 0, per a la qual es poden formalitzar ingressos en el compte:

ES48 0081 0267 8800 0168 0278

Es posa l’accent des de l’organització que aquest és el número correcte per a realitzar els ingressos de ‘fila 0’ ja que en alguns dels cartells distribuïts es va publicar un número de compte equivocat.

Assenyalar, d’altra banda, que el mateix dia, el 12 de juny, hi haurà un sopar solidari en el saló Rotonda del Círculo Industrial per a la qual es poden fer les corresponents reserves -fins al 8 de juny- telefonant al número 639 600 347 o a través del correu electrònic rotaryclubalcoy@rotaryalcoy.org. Hi haurà sortejos i subhastes durant el sopar. El preu per cada comensal és de 45 euros.

Send this to a friend