Sufoquen, en ple carrer, l’incendi d’un cotxe en la Zona Nord

Els propis ciutadans han apagat el foc amb extintors

Captura de pantalla del vídeo on es veu l’incendi.

Al voltant de les 15’15 hores de hui s’ha incendiat un vehicle, concretament un Seat Ibiza, segons la informació facilitada pels bombers del parc de Cocentaina, en la Zona Nord, al carrer Sant Joan Bosco.

L’origen de les flames es desconeix i han sigut els propis ciutadans, que es trobaven als voltants, els que han extingit el foc amb extintors d’establiments pròxims.

Als pocs minuts de declarar-se l’incendi, i després de donar l’avís, han acudit al lloc dels fets una dotació de la Policia Local i també dels bombers, els qui expliquen que en arribar simplement s’han cerciorat que les flames estaven apagades i la situació sota control.

El regidor de Seguretat de l’Ajuntament d’Alcoi, Raül Llopis, explica que no s’han hagut de lamentar danys majors i que, afortunadament, el succés no ha anat més i en tot just minuts ha estat controlat.

Tots els fets s’han gravat i en el vídeo que circula es veu com l’incendi ha generat una columna de fum negra, que s’ha dissipat gràcies als extintors utilitzats  per les persones que eren a prop.

Send this to a friend