Suspenen oficialment les festes de la Relíquia de Banyeres

La celebració hauria tingut lloc els dies 4 i 5 de setembre

Suspenen oficialment les festes
Foto d’arxiu dels festejos.

Les festes de moros i cristians de la Relíquia de Sant Jordi han sigut oficialment suspeses. La celebració, que enguany hauria tingut lloc els dies 4 i 5 de setembre, ha quedat definitivament suspesa després que així ho acordara la Comissió de Festes de Sant Jordi en la junta ordinària que va sostindre dijous passat a la vesprada.

La Comissió es va reunir amb la intenció de valorar la situació i va tindre en compte el resultat de la reunió que van mantindre representants de la UNDEF amb la consellera de Sanitat, en la qual va quedar patent que continuava presentant-se una situació sanitària complicada, amb mesures que impedirien que les festes se celebraren amb normalitat.

Únicament se celebraran, com va ocórrer en les festes de Sant Jordi del mes d’abril, els actes religiosos que organitza la Confraria de Sant Jordi, encara que complint les mesures i limitacions que dicten les autoritats sanitàries en aqueix moment concret.

Des de la Comissió de Festes s’ha recomanat que es guarde la màxima responsabilitat i, sobretot, en els dies en què haurien esdevingut les festes. Es demana evitar celebracions amb familiars i amistats que no complisquen les mesures sanitàries en l’àmbit privat. “Cal cuidar-se per a poder celebrar les festes tots junts quan arribe el moment”. Des de la Comissió de Festes i la Confraria de Sant Jordi s’ha posat de manifest el desig que tot passe i que es puguen tornar a celebrar i festejar les festes com sempre.

Send this to a friend