Tanquen una de les pistes del pavelló poliesportiu de Banyeres

Permetrà la pràctica esportiva fins i tot en condicions de temps advers

Tanquen una pista de Banyeres
La pista està localitzada en la part posterior del pavelló.

Una de les dues pistes que estan en la part posterior del pavelló d’esports de Banyeres de Mariola, en concret la que està coberta, ha sigut sotmesa en les últimes setmanes a obres de tancament en un projecte que compta amb el finançament de la Generalitat Valenciana i la Diputació Provincial d’Alacant amb els fons del Pla d’Instal·lacions Esportives 2007-2012.

Aquest pla, que inicialment contemplava la construcció d’una coberta per a la piscina actual, va quedar en suspens a conseqüència de la crisi econòmica que anys arrere va afectar el país, la qual cosa va fer que s’anul·laren les ajudes que s’havia previst atorgar.

En l’últim any, després de la seua reactivació, es va optar per un projecte de menor cost donats els mínims terminis que es van marcar per a poder desenvolupar-ho el que impedia plantejar un projecte de major envergadura. D’igual forma l’obra que s’ha executat té mínimes despeses de manteniment per al consistori, ja que es tracta d’una obra que no implicarà costos addicionals, sent financerament sostenible.

L’acció executada té com a objecte preservar dels agents meteorològics adversos a aquesta pista poliesportiva. La col·locació de parets en els seus laterals, unit a la coberta existent, permet la pràctica esportiva en condicions adverses, no com ocorria abans, ja que la força del vent espentava la pluja cap a l’interior. No s’ha tancat el lateral que comunica amb l’altra pista per si en el futur poguera dur-se a terme una obra similar en aquesta altra pista.

Send this to a friend