‘Tarántula’ de Tirso Calero arriba a Alcoi el pròxim dissabte

Dins de la programació del Teatre Calderón entre gener i març

Tarántula arriba a Alcoi
El guionista Tirso Calero.

En el primer trimestre d’aquest any 2022 es duran a terme 20 accions culturals en el Teatre Calderón, que inclouen principalment música, teatre i dansa. I és que, ja s’ha presentat la programació del citat teatre per a aquests primers tres mesos, sent un dels plats forts l’espectacle ‘Currents’ de Mayumaná, el qual conjumina circ, dansa i percussió.

Aquesta actuació està basada en la batalla creativa que van protagonitzar Nikola Tesla i Thomas Alva Edison per a la invenció de formes modernes d’electricitat. La cita d’aquest espectacle amb el Calderón està prevista per al dijous 17 de març, a les 20 hores.

Pel que respecta al teatre, dissabte que ve, 29 de gener, aterrarà a Alcoi l’obra ‘Tarántula’, del guionista alcoià Tirso Calero, i que està produïda per Cromagnon Producciones. Es tracta d’un thriller sobre una antiga model que es queda cega a causa d’un accident automobilístic i que ha d’enfrontar-se a dos atracadors en un assalt en la seua pròpia casa.

En l’apartat de teatre també destaca l’arribada de ‘Júlia’, una obra adaptada de la més que coneguda novel·la amb el mateix nom d’Isabel-Clara Simó, a càrrec de la companyia alcoiana La Dependent, les entrades de la qual per a les representacions del 18 i 19 de febrer ja estan a la venda en ticketalcoi.com.

En el musical, els concerts del circuit Sonora han omplit aquest mes de gener, i culminaran el diumenge 30. Així mateix, la Societat Unió Musical d’Alcoi oferirà un homenatge a Sergi Sempere a la fi del pròxim mes de febrer. També hi haurà òpera i concerts de música festera.

D’altra banda, quant a la dansa, després de l’espectacle d’A3 Danza dissabte passat, la programació continuarà el diumenge 6 de febrer amb ‘Movimiento por bulerías’, de la Compañía Antonio Gades amb la col·laboració de María Esteve, englobant-se a més aquest espectacle en la programació de l’Asociación de Amigos de la Música.

Send this to a friend