TeatrAm desperta l’interés a nivell nacional

Un total de 78 companyies han sol·licitat participar en la Mostra

TeatrAm desperta l'interés a nivell nacional
El año pasado tuvieron lugar algunas representaciones en TeatrAm. | ARCHIVO

La I Mostra de Teatre Amateur d’Alcoi (TeatrAm), ha despertat molt d’interés entre les companyies de teatre, passant de ser un projecte en clau local, a obrir les representacions a companyies nacionals. I és que, un total de 78 companyies de tota Espanya han sol·licitat participar en aquesta, amb un total de 102 espectacles.

Els dies triats per a la celebració d’aquesta Mostra són: 4, 18 i 25 de novembre.

El jurat es reuneix hui, i s’espera que després d’aquesta trobada, s’anuncien els espectacles que es representaran. El jurat està presidit pel regidor de Cultura, Raül Llopis i actua com a secretària la directora del Teatre Calderón, Lídia Vila, són vocals, el tècnic de Cultura i director de la Mostra de Teatre d’Alcoi, Miquel Santamaria, l’actriu i directora de teatre, Pepa Miralles, l’actor i Membre d’Honor de l’Acadèmia Valenciana de l’Àudio Visual, Juli Mira, l’actriu amateur i presidenta de Bolos Teatre, Pepa Puchades i el director amateur i director de la Mostra de Teatre Amateur, Adolfo Mataix.

“TeatrAm Alcoi 2021 ha despertat l’interés de tot l’Estat. Són quasi 80 companyies i més de 100 espectacles, unes xifres increïbles per a ser dies laborables els de les funcions i tractar-se de companyies amateurs. Sense cap dubte Alcoi és Capital Cultural i ciutat referent en el món de les Arts Escèniques, com el demostra l’expectació que ha creat aquest esdeveniment. Estem molt satisfets per la gran demanda de participació i estem segurs que aquesta primera edició serà un èxit d’un festival que ha vingut per a consolidar-se, i a més és una mostra més de la gran participació que hi ha en el món cultural a Alcoi, ja que aquesta proposta va sorgir del màxim organisme de participació que hi ha de la Cultura a la nostra ciutat, el Consell de Cultura, on totes les entitats culturals tenen cabuda”, es detalla des de l’organització.

Send this to a friend