“Tenim pressió però com la tenen 15 equips”

Vicente Parras disposa de tota la plantilla per al partit de hui

“Tenim pressió però com la tenen 15 equips”
Vicente Parras donant instruccions des de la banda del Collao.

L’Alcoyano té aquesta vesprada (17 hores) un cara o creu en Lezama. Si gana a l’Athletic B, equip ja descendit a Segona Federació, amb un punt més pràcticament asseguraria la permanència, però si perd, situaria als de Vicente Parras en una posició molt compromesa de cara a aqueixes dues jornades finals enfront del Múrcia en el Collao i el Nàstic fora.

“Tenim pressió com la tenen altres quinze equips que estan barallant per no baixar o classificar-se per al play-off d’ascens. Hem d’afrontar aquest partit amb confiança, sense baixar l’ànim i pensant que no som inferiors a ningú. Fa tres setmanes estàvem barallant de tu a tu amb l’Eldense i veníem de ser l’únic equip que havia guanyat a l’Amorebieta en quinze jornades”, recorda Vicente Parras.

L’expedició va partir amb autobús ahir a les 9 del matí i a les set de la vesprada estava entrenant en Lezama. “Clar que ho tenim molt present”, va explicar el tècnic en preguntar-li si el vestuari recordava l’ocorregut fa un any enfront del Betis B. “Potser llavors no teníem les necessitats que tenim ara. El nivell d’activació ens va fallar una mica. Em preocupa que aqueixa necessitat de sumar punts faça que ens pesen les cames”, va lliscar.

Parres tracta de veure aqueixa necessitat de victòria després de tres empats consecutius com una cosa positiva. “Pense que ens va ajudar a mantindre alt el nivell d’activació i concentració. Hem de jugar amb confiança, sabent que estem fent les coses bé. Si ho aconseguim estarem més prop de portar-nos els tres punts”, va exposar el tècnic.

L’Alcoyano ha viatjat amb tota la plantilla disponible. Es presumeixen canvis que podrien suposar el retorn de Fran Miranda a la titularitat. “Hi ha més d’un equip que es canviaria per nosaltres i jugar-li-la en Lezama. Malgrat que estan descendits no seran un rival fàcil. Fins i tot no jugant-se res són més perillosos. No obstant això, en el nostre vestuari hi ha experiència suficient per a saber-nos manejar en aquesta mena de situacions. Ens hauria agradat tancar la permanència en els dos últims partits de casa, però hem de ser fortes i pensar que estem en la batalla, que hi ha equips que no imaginaven ser ací i s’han ficat de ple en la lluita per la permanència. Ningú es baixarà ara, amb 48 punts o menys no dependrem de nosaltres”, va requerir Parres. L’Athletic B només ha guanyat dos partits en la segona volta.

Send this to a friend