Textilhogar celebrarà la seua pròxima edició del 19 al 22 de setembre de 2023

La cita tèxtil tornarà a dur-se a terme al costat de Fira Hàbitat València i aposta en 2023 per créixer en presència de signatures internacionals d'alt nivell

Textilhogar celebrarà la seua pròxima
Imatge de la fira en 2022, que va ser la del retorn a València. ARXIU

La fira de referència i única al nostre país del sector tèxtil per a la llar, tapisseria i decoració, Home Textiles Premium by Textilhogar, ha marcat les seues dates en el calendari internacional de fires del sector, 19 al 22 de setembre de 2023. La cita consolida la seua celebració a València al costat de Fira Hàbitat València com el principal aparador internacional per a la decoració de l’hàbitat.

Després de l’èxit de la seua passada edició, que va rebre a més de 48.000 visitants professionals i més d’un miler de signatures expositores, HTP by Textilhogar treballa amb l’objectiu de potenciar, més si cap, la seua internacionalitat. Ja en 2022, professionals de 44 països amb un alt poder de compra i prescripció, van conéixer de primera mà el `made in Spain’. Per a la seua pròxima convocatòria, el certamen potenciarà les accions per a atraure a compradors involucrats en els diferents segments del sector tèxtil-llar, tant els canals tradicionals de distribució com la prescripció per a projectes contract.

La fira, que celebrarà la seua setena edició, tornarà a reunir una excel·lent oferta expositiva on descobrir les últimes novetats en disseny, tendències i innovació per a la decoració d’interiors tant en el segment tradicional com residencial, hoteler, oficina o restauració. Una cita on la qualitat, creativitat i, sobretot, la sostenibilitat són els pilars fonamentals, a més del negoci.

Fira València compta amb el suport i la coordinació d’Ateval i Home Textiles from Spain per a l’organització d’HTP by Textilhogar.

La celebració conjunta de tots dos certàmens, al setembre de 2023, unificarà sinergies entre tota l’oferta tèxtil i la que ofereix Hàbitat (moble, entapissat, decoració, descans, il·luminació o mobiliari d’exterior) el que suposa un aparador de gran atractiu per als professionals internacionals, tal com es va evidenciar en l’edició d’enguany en la qual van compartir escenari amb el sector cuina, absent en 2023 a causa de la seua condició biennal.

Send this to a friend