Títol autonòmic per a l’estudiant Emilio Breviá

En l'especialitat Tecnologia de l'Automòbil, en les ‘Skills Comunitat Valenciana’

Títol autonòmic per a l'estudiant Emilio Breviá
L’estudiant de Cotes Baixes, Emilio Breviá.

L’alumne del Grau Superior d’Automoció de l’IES Cotes Baixes, Emilio Breviá, ha passat a la següent fase dels campionats ‘Skills’, en els quals es posen a prova les habilitats i coneixements de l’alumnat dels cicles formatius d’FP, després de proclamar-se guanyador de les ‘Skills Comunitat Valenciana’ de l’especialitat Tecnologia de l’Automòbil, que s’han celebrat a Cheste.

En el cas de la citada especialitat, els participants, entre ells, Breviá, han hagut de resoldre problemes i avaries de set sistemes mecànics i electrònics diferents de l’automòbil.

Com s’ha indicat anteriorment, aquest títol autonòmic, dóna el passe a Emilio Breviá a la següent etapa d’aquests campionats, que es durà a terme a Madrid, al març de l’any que ve. En aqueixa ocasió, Breviá s’enfrontarà la resta de campions autonòmics.

El director de Cotes Baixes, Fernando Sansaloni, apunta que “aquestes trobades permeten que els alumnes mostren les seues habilitats i sobretot que posen en pràctica una vegada més l’aprés en el centre. El nostre sistema d’ensenyament inclou aquest tipus de pràctiques i reptes, per la qual cosa el nostre alumnat està completament acostumat”.

Send this to a friend