Toni Francés es presentarà a secretari general del PSOE a la província

L'alcalde d'Alcoi ha fet oficial la seua candidatura a través d'un vídeo en xarxes socials

Toni Francés es presentarà a secretari general del PSOE a la província
Toni Francés en el saló de plens de l’Ajuntament d’Alcoi. | ARXIU

L’actual alcalde d’Alcoi i portaveu socialista en la Diputació d’Alacant, Toni Francés, ha confirmat hui, a través d’un vídeo pujat en les seues diferents xarxes socials, la seua intenció de concórrer a les primàries per a l’elecció de secretari general del PSPV-PSOE a la província d’Alacant.

En el citat vídeo, Francés subratlla que “el nostre partit ha aconseguit importants progressos per al país, la Comunitat Valenciana, la província, les nostres comarques i cadascun dels nostres municipis. I sé que junts i juntes serem més fortes”. Així mateix, insisteix en la importància de sumar esforços i de “construir” un projecte per a la província de manera conjunta.

També punta en el vídeo que “amb molts de vosaltres ja he parlat durant aquests dies, i continuaré parlant, recorrent cadascun dels municipis i comarques, per a conéixer les vostres inquietuds, les vostres propostes i necessitats”.

Francés ha anunciat a més que, l’acte de presentació i d’explicació del projecte que encapçala serà dissabte que ve, a les 11 hores, en la Universitat d’Alacant.

Send this to a friend